Toffifee

Veselimo se vaših vprašanj in predlogov! Preprosto uporabite naš kontaktni obrazec in nam pošljite sporočilo ali preberite Pogosta vprašanja, kjer so navedeni odgovori na nekatera najpogostejša vprašanja

Pogosta vprašanja

Ali Toffifee vsebuje sestavine živalskega izvora?

Edine sestavine živalskega izvora, ki jih uporabljamo pri proizvodnji Toffifee, so mlečni izdelki.

Ali Toffifee vsebuje želatino?

Ne, Toffifee ne vsebuje želatine.

Alergičen sem na arašide/mandlje/druge oreške. Lahko vseeno uživam Toffifee?

Na embalaži je v sklopu deklaracije opozorilo, v katerem piše, da Toffifee lahko vsebuje "sledi mandljev, arašidov in drugih oreškov". To je opozorilo za ljudi s hudimi alergijami na arašide ali druge užitne oreške, ki so lahko prisotni v Toffifee. Namreč ni mogoče izključiti, da v posameznih primerih izdelek morda vsebuje sledi  drugih užitnih oreškov, čeprav ti niso uporabljeni kot sestavina. Ker naši dobavitelji surovin predelujejo tudi arašide in druge oreške, je mogoče, da kljub izjemni previdnosti v izdelku ostane kakšna njihova sled.

Je Toffifee brez glutena?

Toffifee je praktično brez glutena. Vsebnost glutena je tako zanemarljiva, da izdelek izpolnjuje tako pravne zahteve kot tudi standarde za živila brez glutena nemškega društva za celiakijo DZG (največ 20 mg glutena na kg Toffifee).

Zakaj ime Toffifee?

Ime je sestavljeno iz "Toffi«, ki pomeni "karamelni bonbon", in "Fee", ki je nemška beseda za "vilo". Vila je prinašalka sreče. Izpolni vašo željo po sladkariji, narejeni samo iz najboljših sestavin, in vam zagotovi trenutek užitka.

Ali Toffifee vsebuje alkohol?

Alkohola ne uporabljamo kot surovine za Toffifee. Po sedanjem receptu lahko z gotovostjo zatrdimo, da arome, ki jih uporabljamo, ne vsebujejo niti sledu alkohola.

Podatki za stik

Polja, ki jih morate izpolniti, so označena z zvezdico

Številka artikla je lahko dolga le od 8 do 13 znakov.
Vnesli ste napačen znak.
Vnesli ste napačen znak.

Prosimo tukaj vnesite captcha kodo

Informacije o pritožbah v zvezi z izdelki

Povratne informacije strank so za nas zelo pomembne. Če želite, da obdelamo vašo pritožbo, izdelka ne odstranjujte iz originalne embalaže. Ko bomo prejeli vaše e-poštno sporočilo, vam bomo poslali sporočilo z navodili za nadaljnje korake.