… Veselja poln je Toffifee!
… Veselja poln je Toffifee!

… Veselja poln je Toffifee!

Karamelna lupinica z bogato vsebino.
Ko je slaščica leta 1973 prišla na trg v Nemčiji, je bila prva svoje vrste na svetu. Danes ob Toffifee uživajo ljudje v več kot sto državah, ker je Toffifee popolna kombinacija za vsak okus: hrustljav lešnik v karamelu z lešnikovo kremo in kančkom temne čokolade na vrhu.

Toffifee

Toffifee vsebuje vse, kar imajo ljudje radi: hrustljav lešnik v karamelu z lešnikovo kremo in kančkom temne čokolade na vrhu.

Zgodovina
Inovativni izdelek leta 1973, danes pa je na voljo v več kot sto državah: zgodba o uspehu Toffifee.

Brez konca

Vse do danes

Zgodba o uspehu Toffifee še kar traja. Leta 2014 je bil Toffifee na voljo že v več kot 100 državah. Navdihnil je številne zamisli za peko tort in mafinov, ali pa si ga preprosto privoščite takšnega, kakršen je, v svoji izvirni obliki – Toffifee trajno navdihuje brezštevilne ljubitelje po vsem svetu.

Toffifee up until now: Neverending

2013

Leta 2013 so pirati zavzeli Toffifee!

Prvič smo popestrili podobo embalaže Toffifee in liki zabavnih piratov so takoj poželi veliko uspeha. Po piratih so nas v naslednjih letih obiskala še bitja iz drugega planeta. Nadaljevanje (zabave) sledi....

2000

Uspeh po vsem svetu

Toffifee je svojo edinstvenost ohranil tudi v novem stoletju. Njegova priljubljenost v tujini je naraščala. Kombinacija štirih sestavin je poslastica za vso družino!

Toffifee 2000: Wordwide success

1990

Za mlade in stare

Glasna, barvita in malo nora – takšna so bila devetdeseta leta prejšnjega stoletja. Kaj pa Toffifee? Televizijski oglas je sporočal jasno vsebino: veliko je reči v svetu, ki jih je v življenju vredno raziskati, a Toffifee je tisti, ki ponovno zbliža.

Toffifee 1990: For young and old

1980

Nezmotljivo Toffifee

"... … Veselja poln je Toffifee!" Toffifee v televizijskih oglasih nastopi z novim sloganom in kot poslastica za vso družino.

Toffifee 1980: Unmistakably Toffifee

1973

Edinstven še danes

Črna, rjava in lešnik – tako je Toffifee začel svojo pot po Nemčiji leta 1973. Kar je bilo zamišljeno kot energijski prigrizek za delovne ženske, je kmalu postalo več kot to! Toffifee je postal Storckova prva svetovna novost in prodajni hit ter izjemen primer trajnostnega uspeha blagovne znamke.

Toffifee 1973: Unique even this day