merci, hvala, ker si.
merci, hvala, ker si.
merci logo

Hvala je merci.

Najboljše čokoladne palčke, izdelane iz izbranih sestavin in posamično zavite v zlat papir: tako je merci že leta 1964 osvojil srca ljudi. Ne preseneča, da je merci darilo, ki ga podarjamo kot posebno zahvalo. Merci pomeni hvala – hvala, ker si.

merci Finest Selection

Klasična merci – šest skrbno izbranih palet čokoladnih okusov, izdelanih iz vrhunskih sestavin: širok izbor čokoladnih specialitet, Black & White izbor polnjenih in ne polnjenih čokoladnih, mlečne čokoladne specialitete, temne čokoladne specialitete; čokoladne specialitete s hrustljavim mandljem in sedaj NOVOST - čokoladne specialitete za vse ljubitelje moussa.

merci čokolade

merci čokolade – narejene posebej za vas. Slastne čokoladice, posamično zavite v zlat papir, ki se kar topijo v ustih, v sedmih slastnih okusih.

merci Petits

Polnjene čokoladice različnih okusov – za skupne trenutke s prijatelji.

Zgodovina
Thank you means merci. Today, in more than 100 countries in the world, people say thank you with merci.
Hvala je merci. Danes se ljudje v več kot 90 državah po vsem svetu zahvaljujejo z merci.

2016

Merci zunanja oglaševalska kampanja osvojila prvo mesto

Prva zunanja oglaševalska kampanja v svetovni zgodovini merci oglaševanja v Sloveniji ni ostala neopažena. S serijo plakatov "Hvala je merci" smo osvojili prvo mesto v kategoriji OUTSTANDING BILLBOARD & METROLIGHT 2016 in s tem postali zmagovalci natečaja o presežkih v zunanjem oglaševanju, ki poteka pod okriljem Europlakata. V katergoriji CITYLIGHT pa smo "domov" odnesli nominacijo.

2015

merci Crispy Almond Variety izbran za SLOVENSKI PRODUKT LETA 2015

Produkt leta je največja svetovna nagrada za nove ter inovativne izdelke med izdelki in storitvami široke potrošnje, ki jo podeljujejo potrošniki. Hvala vsem, ki ste našemu izdelku merci Crispy Almond Variety poklonili izbrani naziv »Slovenski produkt leta 2015« v kategoriji pralin.
Ponosni smo nanj!

2014

Več izbire za ljubitelje hrustljave čokolade

Na trg smo jo poslali leta 2014 in bila je takojšnji uspeh: čokolada merci Crispy Almond Variety je na voljo v štirih priljubljenih okusih (lešnik in mandelj, bela čokolada z mandlji, mandlji in medeni nugat ter temna mlečna čokolada z mandlji).

merci 2013: More choice for lovers of crunchy chocolate

2013

Nove fine čokoladne tablice

Čokolade merci so nova skušnjava na polici s čokolado, na voljo v šestih slastnih okusih. V vsakem pakiranju so štiri čokoladice, posamično zavite v zlat papir, ki se kar topijo v ustih: najnovejša uspešnica iz družine merci.

merci 2015: New fine chocolate tablets

2011

Še bolj praznična

V paleto merci že od leta 2011 dodajamo inovativne sezonske izdelke: velikonočni zajčki, dedki mrazi in več vrst slastnih velikonočnih jajčk ter božičnih kroglic še dodatno polepša praznične dni.

merci 2011: Even more festive
merci 2011: Even more festive

1994

Družina blagovne znamke se poveča

Čokoladna specialiteta merci Crocant, izbrana kombinacija čokolade merci in krokanta iz lešnikove kreme, dodatno obogatene s sesekljanimi mandlji, je na trg prišla leta 1994.

merci 1994: The brand family grows

1988

Stavek osvoji svet

Od leta 1988 je "merci, hvala, ker si" poseben način zahvale.
V tem času merci Finest Selection že ponuja osem skrbno izbranih okusov.

merci 1988: A claim conquers the world

1964

merci iz dna srca

Začetek zgodbe o uspehu! Leta 1964 je Storck presenetil svet s popolnoma novo vrsto čokolade: izbiro finih čokoladic, posamično zavitih v zlat papir – najboljšim možnim načinom zahvale.

merci 1965: merci from the bottom of my heart