Okus lagodja.
Okus lagodja.
Werther's Original logo

Werther's Original – tradicionalni smetanovi bonboni z dolgo zgodovino

Že več rodov nas kremasti bonboni Werther's Original s svojim polnim okusom spominjajo na sladkost otroštva. Bonbonom, izdelanim skrbno in z ljubeznijo, ki vsebujejo le najboljše surovine, so se pridružile še druge karamelne in čokoladne specialitete Werther's Original.

Werther's Original smetanovi bonboni

Okus smetanovih bonbonov Werther's Original se preprosto ne more primerjati z nobenim drugim! Kremasti bonboni Werther's Original so edinstveni, ker so narejeni po posebnem receptu iz najboljšega masla in smetane.

Werther's Original mehki karamelni bonboni

Mehkejši način za užitek ob Werther's Original – čudovito kremasti karamelni bonboni s smetano.

Werther's Original brez sladkorja

Polnost okusa klasičnega Werther's Original, vendar brez sladkorja.

Zgodovina
Posebna poslastica za vse generacije: Kako je Werther's Original postal mednarodno priljubljena blagovna znamka karamelnih bonbonov.

2015

Mednarodna prodajna uspešnica med Storckovimi blagovnimi znamkami.

Werther's Original se danes prodaja v več kot 100 državah, kar pomeni, da je ena od Storckovih najbolj priznanih mednarodnih blagovnih znamk.

Werther's Original 2015: International bestseller among Storck brands

2005

Različica brez sladkorja

Sladki, kremasti in neverjetno dobri: klasični kremasti bonboni so zdaj na voljo tudi brez sladkorja.

Werther's Original 2005: The sugar-free alternative

1985

Priljubljena blagovna znamka, ki povezuje generacije

Blagovna znamka Werther's Echte, ki se je pozneje preimenovala v Werther's Original, postaja vse uspešnejša. Zahvaljujoč uspešni medgeneracijski kampanji, v kateri nastopata dedek in vnuk, osvaja srca potrošnikov kot še nobena druga.

Werther's Original 1985: The popular brand that unites generations

1969

Werther’s Echte osvoji Nemčijo

Blagovna znamka Werther's Echte, izdelana po edinstvenem receptu in na podlagi dolgoletnih izkušenj s proizvodnjo karamelnih bonbonov, je prvič na voljo po vsej Nemčiji.

Werther's Original 1969: Werther's Echte conquer Germany

1909

Začetek

Zgodilo se je leta 1909 v mestecu Werther. Tam je slaščičar Gustav Nebel na vrhuncu svoje kariere ustvaril svoj najpopolnejši bonbon. Da je nastal začetni recept za te priljubljene kremaste bonbone, so bili potrebni smetana, kakovostno maslo, rafiniran beli sladkor, rjavi sladkor, ščepec soli in ogromno časa. Od takrat se je veliko spremenilo, nekatere stvari pa so ostale takšne, kakršne so vedno bile.

Werther's Original 1909: The invention