Knoppers Knoppers 
– okusen prigrizek med obroki
Knoppers
– okusen prigrizek med obroki
Knoppers logo

Okusen prigrizek med obroki

Knoppers, vafelj z mlečno in lešnikovo kremo, je na trgu priljubljen že vse od leta 1983: hrustljavo zapečen vafelj, slastna mlečna krema, hrustljavi praženi lešniki in okusna lešnikova krema. V službi, doma ali na poti si privoščite sproščujoč odmor s hrustljavim in okusnim vafljem Knoppers, ki vas bo okrepčal in spravil v boljšo voljo.

Knoppers

Zjutraj ob pol devetih si lahko vzamete odmor z vafljem Knoppers. Čas za sprostitev, val nove energije in uživanje v trenutku. S svojimi uravnoteženimi sestavinami je odličen prigrizek med obroki.

Knoppers Bars

Uživajte v popoldanskem premoru s ploščicami Knoppers NutBars. Ne glede na to, ali si izberete NutBar, PeanutBar ali CoconutBar – privoščite si sproščujoč premor z našimi slastnimi ploščicami Knoppers in pomlad vas bo spremljala na vsakem koraku.

Zgodovina
Ob pol devetih zjutraj v Nemčiji in v več kot 40 drugih državah: zgodba o uspehu Knoppers.

2022

Predstavljamo nova izdelka: Knoppers PeanutBar in Knoppers CoconutBar

Dobre stvari so vedno tri. Aprila 2022 sta se uspešni ploščici Knoppers NutBar pridružila dva nova izdelka. Na voljo sta novi ploščici PeanutBar z arašidovim namazom in hrustljavimi arašidi ter CoconutBar s slastnim, kremastim kokosovim namazom in nežnimi kokosovimi kosmiči, ki zagotavljata še večjo raznolikost pri grizljanju.

2013

30 let Knoppersa – uspeh po vsem svetu

Knoppers je na trgu že 30 let in postaja tudi vse bolj mednarodno priljubljen. Okusni vaflji z mlečno in lešnikovo kremo so zdaj na voljo v več kot 40 državah.

1983

Knoppers osvoji Nemčijo

Knoppers – hrustljavi in okusni vafelj, polnjen z mlečno in lešnikovo kremo, je bil ustvarjen leta 1983. Kmalu potem je zahvaljujoč privlačnemu sloganu "Ob pol devetih zjutraj po vsej Nemčiji ..." postal izjemno priljubljen.

Knoppers 1983: Knoppers conquers Germany