Delo v Storcku

Pri Storcku gre vedno zgolj za eno stvar: ustvarjamo veselje. Naši zaposleni so temelj, zahvaljujoč kateremu je Storck že več kot 100 let nekaj posebnega. Vedno torej iščemo ljudmi s širokim naborom različnih veščin, ki delijo našo strast in bodo rasli z nami; iščemo ljudi, ki bi radi izkusili prednosti dela v družinskem podjetju, ki ga upravlja lastnik.

Dobrodošli v Storcku!
Kultura našega podjetja

Naša kultura sloni na tradicijah, ki so se vzpostavile v več kot 100-letni zgodovini podjetja, ki ga upravlja lastnik. Danes smo globalno družinsko podjetje z 20 mednarodnimi hčerinskimi podjetji. Eden pomembnih razlogov za naš trajni uspeh: zaposleni so pristni ljudje, ki v svoje vsakodnevno delo vnašajo strast in jo prenašajo na druge.
 

Vodstvene sposobnosti

Uspešnost - strast - občutek pripadnosti - te tri lastnosti so ključne vrednote Storckovih vodij. V skladu s temi vrednotami pričakujemo visoko stopnjo predanosti našega osebja, kar jim vrnemo z izjemno podporo in spodbudo. Naši managerji so s srcem in dušo predani svojemu delu, s čimer pridobijo brezpogojno podporo svojih ekip. Kažejo odlično sodelovanje in ustvarjajo spodbudno delovno okolje, saj vemo: Storck lahko ohrani svoj uspeh le s sodelovanjem s vsemi svojimi zaposlenimi.
 

Naši zaposleni

Vsi Storckovi zaposleni nadvse prizadevno ustvarjajo sproščeno in prijateljsko delovno ozračje. Prav zato zelo skrbno izbiramo nove sodelavce. Za nas so njihove mehke veščine prav tako pomembne kot strokovne kvalifikacije. Za nas ste prava izbira, če ste zmožni izjemne predanosti in prekipevajočega navdušenja ter timskega dela, kajti naše podjetje je tako posebno prav zahvaljujoč uspešnemu sodelovanju mnogih ljudi z različnimi veščinami in osebnostmi.   

Da bi po svojih najboljših močeh spodbudili strokovni razvoj svojih zaposlenih, zagotavljamo individualno podporo, ker želimo vodstvena delovna mesta vedno zapolniti z ljudmi, ki že delajo pri nas.