merci

Veselimo se vaših vprašanj in predlogov! Preprosto uporabite naš kontaktni obrazec in nam pošljite sporočilo ali preberite Pogosta vprašanja, kjer so navedeni odgovori na nekatera najpogostejša vprašanja.

Pogosta vprašanja

Ali izdelki merci vsebujejo sestavine živalskega izvora?

Za paleto merci v proizvodnji uporabljamo sestavine rastlinskega izvora in mlečne izdelke. Različica merci Finest Selection hrustljavi mandelj ima za sestavino tudi beljak kokošjih jajc.

Ali izdelki merci vsebujejo alkohol?

Alkohol ni sestavina čokolad merci. Nekatere arome v polnjenju sicer lahko vsebujejo alkohol, ker jih je mogoče pridobiti le ob pomoči alkohola in torej med procesom ekstrakcije pridejo v stik z njim. Toda količina alkohola, ki na ta način preide v končni izdelek, je približno tolikšna kot tista, ki jo zaradi naravnega vrenja sadja vsebujejo običajni sadni sokovi.

Ali so izdelki merci brez glutena?

Večina naših izdelkov izpolnjuje tako pravne zahteve kot tudi standarde za živila brez glutena nemškega društva za celiakijo DZG (največ 20 mg glutena na kg živila).

Različica merci Finest Selection hrustljavi mandelj ni brez glutena, ker vsebuje pšenične beljakovine in pšenični slad.

Informacije se nanašajo na trenutne recepture in se lahko v prihodnje spremenijo; prosimo, preverite seznam sestavin na embalaži izdelka.

Podatki za stik

Polja, ki jih morate izpolniti, so označena z zvezdico

Številka artikla je lahko dolga le od 8 do 13 znakov.
Vnesli ste napačen znak.
Vnesli ste napačen znak.

Prosimo tukaj vnesite captcha kodo

Informacije o pritožbah v zvezi z izdelki

Povratne informacije strank so za nas zelo pomembne. Če želite, da obdelamo vašo pritožbo, izdelka ne odstranjujte iz originalne embalaže. Ko bomo prejeli vaše e-poštno sporočilo, vam bomo poslali sporočilo z navodili za nadaljnje korake.