Mamba

Veselimo se vaših vprašanj in predlogov! Preprosto uporabite naš kontaktni obrazec in nam pošljite sporočilo ali preberite Pogosta vprašanja, kjer so navedeni odgovori na nekatera najpogostejša vprašanja.

Pogosta vprašanja

Ali Mamba vsebuje sestavine živalskega izvora?

Žvečilni bonboni Mamba so izdelani brez sestavin živalskega izvora.

Ali Mamba vsebuje alkohol?

Alkohol ni sestavina Mambe. Nekatere arome sicer lahko vsebujejo alkohol, ker jih je mogoče pridobiti le ob pomoči alkohola in torej med procesom ekstrakcije pridejo v stik z njim. Toda količina alkohola, ki na ta način preide v končni izdelek, je približno tolikšna kot tista, ki jo zaradi naravnega vrenja sadja vsebujejo običajni sadni sokovi.

Podatki za stik

Polja, ki jih morate izpolniti, so označena z zvezdico

Informacije o pritožbah v zvezi z izdelki

Povratne informacije strank so za nas zelo pomembne. Če želite, da obdelamo vašo pritožbo, izdelka ne odstranjujte iz originalne embalaže. Ko bomo prejeli vaše e-poštno sporočilo, vam bomo poslali sporočilo z navodili za nadaljnje korake.