Vsi imajo radi Mambo!
Vsi imajo radi Mambo!
Mamba logo

Zabavni sadni žvečilni bonboni

Žvečilni bonboni Mamba so med otroki in odraslimi priljubljeni že več kot 60 let. Slastni sadni žvečilni bonboni so na voljo v več okusnih različicah, praktično pakiranje pa je idealno, da jih ponudimo še drugim. Kateri je vaš najljubši okus?

Mamba

Mamba – sadni mehki žvečilni bonbon v okusnih različicah: jagoda, malina, pomaranča in limona. Z veseljem jih boste delili in ponudili še drugim! V vsakem pakiranju so štirje posamični zavojčki s po šestimi bonboni.

Mamba Cola

Mamba Cola za vse, ki imajo radi kolo – priljubljeni žvečilni bonbon z okusom kole.

Zgodovina
60 years of Mamba - the story of an eternally young brand.
60 let Mambe – zgodba o večno mladi blagovni znamki

2007

Raznolikost razveseljuje duha!

Čeprav zgodba o uspehu Mambe traja že več kot 60 let, blagovna znamka ostaja sveža. Kar naprej se prenavlja v odziv na želje potrošnikov, ki se nenehno spreminjajo. Zato so bonboni Mamba zraven sadne različice na voljo tudi v priljubljenem Cola okusu.

1986

Mamba odkrije široki beli svet!

Mamba že dolga leta ni več priljubljena le v Nemčiji, temveč jo imajo radi po vsem svetu. Na ameriški trg je uspešno prodrla leta 1986. V devetdesetih letih prejšnjega stoletja so jo predstavili na drugih velikih trgih, na primer na Poljskem in v Rusiji. V teh državah je Mamba ena najbolj znanih in priljubljenih blagovnih znamk žvečilnih bonbonov.

Mamba 1986: Mamba discovers the big wide world

1953

Mamba pride na nemški trg

Žvečilni bonboni Mamba so bili v Nemčiji prvič predstavljeni leta 1953. Zahvaljujoč polnosti okusa in tudi dostopni ceni so majhni zavitki Mamba s po šestimi bonboni v hipu postali uspešnica.

Mamba 1953: Mamba launched on the German market.